diumenge, d’agost 06, 2006

F1, el seguiment

Avui ha estat dia de cursa a la F1. I ho aprofito per afegir un post en el bloc. No per fer un comentari de la cursa, no. que bé podria ser prou interessant.

No, no, hi vull donar un altre enfocament. De fet fa uns mesos ja havia començat un post d’aquestes característiques, però se’m va fer malbé l’ordinador i... entre reparacions, recuperacions, posades al dia, ara és el moment de reprendre el fil

La F1 sempre m’ha interessat més o menys. Fa una pila d’anys vaig viure una victòria en directe d’Emerson Fittipaldi en el mític circuit de Montjuïc.

El seguiment ha anat fent als i baixos.

Ara els meus fills també hi estan força enganxats. I això ha fet que el meu interès augmenti una mica.

I és clar, com en moltes coses en el meu dia a dia es tracta de buscar la relació de la F1 amb les noves tecnologies.

La primera cosa que cal tenir en consideració és el web oficial de la F1. Aquí hi trobarem tota la informació haguda i per haver.

El calendari és bàsic de cara a poder seguir el campionat. I en la part superior, sota la figura representativa de cada circuit, hi ha informació precisa de cada carrera.

En clicar-hi podem accedir a les dades del circuit, el seu web oficial, informació de l’estat on es troba... Val la pena d’accedir a la pàgina de cada circuit. Ens proporciona tota la informació de grades, situació, ...

Hi ha un racó de la pàgina que és genial. Permet el seguiment de les diferents tandes d’entrenaments i de la cursa en directe. És una finestra que s’obre a “live timing”. Val la pena. Cal registrar-se, però no costa res el fer-ho.

Quan els comentaristes de la tele comenten dades, una bona part d’elles les treuen d’aquí. I per tant amb una mica de pràctica us podeu avançar als seus comentaris.

Esteu a l’aguait dels horaris de les diferents tandes i experimenteu els avantatges de la tècnica!!!