diumenge, de desembre 20, 2015

CPA Olot

Avui us presento un esport realment minoritari, però que a casa nostra té representació amb majúscules. Es tracta del patinatge artístic, en una especialitat realment curiosa. Grans grups que fan un “xou”.
Se'm va fer proper a partit d'una colla de cursos que vaig fer a l'escola Cor de Maria d'Olot, on diversos alumnes hi estaven implicats. I des d'aleshores se m'ha fet simpàtic.
Però és molt més que això. Es necessiten capacitats tècniques combinades amb artístiques per fer una bona representació sobre rodes. Amb tots els detalls cuidats.
I és que fa uns dies el grup capdavanter d'aquesta entitat olitina va obtenir el campionat del món en aquesta especialitat, amb un xou anomenat “Sobreviure”. El grup de 25 patinadores es van imposar a altres equips catalans, europeus i americans. En una final celebrada a Colòmbia.
Feliciats olotines.
Nota. Aquesta entrada és una mostra de les dificultats que tinc per mantenir viu el bloc. Ja fa setmanes que va passar això, fins que tenia el text més o menys elaborat. Però...